Finally, it's here ... EP release 'No Fire'

Wauw … wauw … wauw…

Het is zover!!
EIN-DE-LIJK, mijn nieuwe EP ‘NO FIRE’ is vanaf vandaag, 6 november 2019, óveral ter wereld te streamen!

Sinds 2017 ben ik een nieuwe weg ingeslagen met betrekking tot het uitbrengen en schrijven van eigen muziek. Een wereld ging voor mij open toen ik voor het eerst naar een songwritingcamp - en dan ook nog in Zuid-Spanje- ging.
Er was zo veel meer dan wat ik kende, nieuwe manieren van produceren, maar vooral van werken.

Nadat ik 3 x aan de Spaanse kust op songwritingcamp ‘Las Negras’ was geweest,  vond ik het tijd om mijn eigen camps te organiseren met songwriters waar ik een goeie muzikale klik mee had. Freek van der Heide, Gerian Hulst en Jeroen Sjoers behoorden tot mijn creatieve team met wie ik me opsloot in een huisje op een verlaten bungalowpark (wel met jacuzzi;)). Wat een super fijne mannen om om je heen te hebben die met je meedenken in het hele proces van songwriting en producing.

Dan nu, de EP. ‘No Fire’. Als je goed naar de teksten van de songs luistert, begrijp je waarom;)

Alle songs op de EP geven precies weer van wat voor muziek ik hou om te maken, van power tot emotioneel, van verhalend tot grappig. Je kan vragen ‘Iris, wat vind je nou het allerleukst?’ Nou, dat staat allemaal op de EP;) Ik hou van de variatie van muziek en de teksten geïnspireerd op verhalen van mijzelf en de songwriters. Een pareltje vind ik toch wel ‘Letting go takes time’, niet alleen omdat ik die song al jaren live speel en de reacties zo intens zijn, maar ook omdat ik deze geschreven heb met songwriters Henk Pool (geschreven voor Marco Borsato)  & Alan Roy Scott (o.a. geschreven voor Celine Dion), met dus wel enige staat van dienst=)

Ik heb echt mijn hele ziel en zaligheid in deze EP gestoken, en ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik en ik lees dan ook heel graag reacties!

Je kunt hem via deze link overal beluisteren;
https://open.spotify.com/album/4IBK4y4vam5ROtUyssN0mV?si=5ZroTvfFSqieQuh...

En je kunt de EP ook fysiek bestellen bij mij; stuur een mailtje naar info@iriskroes.com met als onderwerp ‘EP NO FIRE’ en ik stuur je verdere informatie.

 

Liefs,
X,
Iris Kroes