NEWS ! 10 YEAR ANNIVERSARY IRIS KROES – ACOUSTIC HARP COVERS.

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2022 voor jullie allemaal !

Ik hoor je denken, is het alweer 10 jaar geleden? Ja, 10 jaar geleden kwam ‘het harpmeisje uit Friesland’ op tv en won ineens een mega grote tv-show. Onbevangen ging ik vol positiviteit en motivatie mijn muzikale carrière tegemoet, niet wetende hòe ik het allemaal moest doen in de grote onbekende wereld. Inmiddels in vele dorpjes, provincies, op land, zee & in de lucht, en zelfs op èlk continent op mogen treden, letterlijk van de Noord tot de Zuidpool, haha.

Afgelopen 10 jaar heb ik me vooral gefocust op mijn eigen geschreven muziek, maar bij optredens speel ik ook regelmatig covers met een eigen ‘Iris jasje’ en krijg ik vaak de vraag ‘Kan ik deze ook online terug vinden?’ Goed nieuws!!! Begin 2022 breng ik mijn 3 lievelings covers uit die ik afgelopen jaren veel live heb gespeeld. In het kader van mijn 10-jarig jubileum, jahaaaaa dat vieren we gewoon!!! En zodra het allemaal weer mag, uiteraard ook met een mooi live concert.

Op 22 januari ben ik te zien in het tv-programma ‘Better than ever’ op RTL 4, waarin ik, samen met meerdere talentenjachten deelnemers, mijn verhaal doe over hoe de afgelopen 10 jaar voor mij geweest zijn. Maar jullie, trouwe supporters, weten dat natuurlijk allang;)  Dat ik superblij en mega dankbaar ben met deze droombaan  Daarvoor hier nog even een GROOT woord van dankbaarheid voor al jullie support afgelopen 10 jaar ! <3

DUS. Zijn jullie benieuwd naar de covers?

Op mijn instagram ; https://www.instagram.com/ speel ik ook regelmatig de #15secsongs verzoekjes, dus hier kan je altijd een verzoekje indienen!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn, beter, gezonder, leuker 2022 toe met veel mooie nieuwe muziek !

En hopelijk zien we elkaar snel weer bij mooie live concerten.

Liefs,
X
Iris