YESSSSSS ik heb weer leuk nieuws!

Vandaag breng ik een nieuwe single uit, genaamd ‘Dare to be you’!

Ik ben gevraagd of ik voor het nieuwe platform ‘Inspireer de wereld’ van de Omrin (een duurzaam afval- en energiebedrijf, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert) een song wilde maken & dat is natuurlijk superleuk en eervol om te doen.

Maatwerk, wel te verstaan. Zo schreef ik natuurlijk al eerder songs voor de Olympische Spelen & de Culturele Hoofdstad van Europa, maar een online platform stond nog niet bij dit lijstje. Het leuke van maatwerk is, dat je doelgericht schrijft. Je hebt al een onderwerp en daar moet je passende teksten en melodieën bij vinden.  Zo heb ik met het songwritersteam gespit in alle interviews/alle inspiratie, en hebben we inspiratie uit de inspirerende verhalen van de ‘markante Friezen’ gehaald, kan je wel zeggen, haha!

Vele inspirerende Friezen doen mee en delen hun inspirerende verhalen, van schaatser Sjinkie Knegt tot commissaris van de koning Arno Brok tot weerman Piet Paulusma, ieder met zijn of haar eigen verhaal over hoe zij de wereld inspireren.

Check het nieuwe platform; https://inspireerdewereld.nl/

En stream de nieuwe song hier; https://open.spotify.com/track/6aGlReVSX1YDlwnibztuEy?si=3plQWIN_TFKt1hggdunl3Q

Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=-0qc4lPafZM&t=7s

Special thanks to: Omrin, Erikjan Koopmans, Heleen Roosdorp, Pascal Münger, Gerian Hulst, Virema & de Hofleverancier.

Liefs,

X

Iris

Oja en nu je toch hier bent; aanstaande zondag ben ik op TV Omrop Fryslan te zien tijdens een special in het Woudagemaal in Lemmer, vanaf 18:30 uur wordt het elk uur herhaald.

Je kan alvast stemmen op www.frysketop100.nl