Whoooohooooo, tadadadaaaaa!

Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op mijn nieuwe website en op deze blogpagina. Op de blogpagina was je natuurlijk nieuwtjes, verhalen en jaaroverzichten gewend & ik kan jullie melden dat dit gewoon zo blijft.Gezien de oude blogs vol verhalen, avonturen en nieuwtjes verdwenen zijn, en hier alleen maar nieuwe blogs opkomen, som ik nog snel eventjes in vogelvlucht wat highlights van de laatste jaren op, voor het geval je wat gemist had;)

2018: Single release jaar! ‘Go for Gold’ schreef ik voor de Olympische Spelen in Peyongchang (waar ik ook te gast was), ‘Moving on out’ schreef ik in London voor mijn -het huis uitgaan proces-, de Friese single ‘Fjoer yn mij’ & ik was ambassadrice voor de Culturele Hoofdstad van Europa.

2019:  Single release jaar! In een dag heen en weer naar Zwitserland gevlogen om met een top producer de single ‘Stone cold heart’ op te nemen, de single “The Most’’ uitgebracht en als hoogtepunt vorig jaar bracht ik dan eindelijk mijn langverwachte EP ‘No Fire’ uit en konigde ik mijn WORLD TOUR aan voor 2020.

2020: Begon suuperspannend, ik vertrok namelijk vlak na de jaarwisseling naar Fort Lauderdale om de hele maand #IrisCruise shows aan boord te geven. Een unieke reis langs de Caribean, Panama, Chili, Argentinië en als hoogtepunt gaf ik mijn shows op Antarctica. Wát een bijzondere maand was dit, en met de wijsheid achteraf ben ik super dankbaar dat ik nu op de Noord en Zuidpool mijn shows heb mogen geven! WAUW.

In Maart zou ik vertrekken om mijn nieuwe shows in Japan te geven aan boord, maar toen; CORONA HAPPENED. De trip werd omgegooid naar Australië. Op 12 maart stapte ik in het (lege) vliegtuig richting Perth. 24 uur later, aangekomen op de hotelkamer werd ik gebeld dat ik niet aan boord hoefde en dus diezelfde avond terug naar NL moest vliegen.

In de 48 uur dat ik in Australië was, heb ik ALLES eruit gehaald wat erin zat. Een ÜBER-driver showde me de beste foto spots, het beste restaurant en ook heb ik een sweet 16 party gecrashed en in een roze limousine opgetreden. Ik wilde een avontuur, en dat werd het! Hahahaha, gelukkig kon ik er om lachen want 2 uur nadat ik veilig geland was op Schiphol ging ons land in de lockdown.

Dus in April bedachten we iets nieuws en vets te maken. Zangeres en vriendin Heleen Roosdorp kwam met het idee om een 8D-track te maken. Zo gezegd zo gedaan, binnen NO-TIME hebben wij, gewerkt op afstand, met producers Jens Oosterkamp & Pascal Muenger de allereerste 8D-Audio track van Nederlandse bodem gereleased! De 8D muziek is een nieuw soort techniek waarbij, wanneer je de song ‘Brighter Day’ luistert met koptelefoon, helemaal je brein getrickt wordt. We zijn er supertrots op dat we in verschillende playlists staan en dat de song landelijke pers heeft gehaald van de Volkskrant tot de Telegraaf=)

Deze zomer verloopt compleet anders dan normaal, we hebben allemaal nog geen idee wanneer het cruise seizoen weer op gang komt, hopelijk sneller dan we denken. Ondertussen doe ik kleine concerten, misschien wel bij jou thuis? Mocht je interesse hebben, dan even een mailtje sturen naar info@iriskroes.com

Ik hou jullie hier up-to-date met de laatste nieuwtjes, maar je kan me natuurlijk op alle social media kanalen ook volgen. De prachtige foto’s voor de website zijn trouwens gemaakt door fotograaf Erikjan Koopmans & MUAH door Sita Koning.

Blijf gezond en happy & tot de volgende blog!

Liefs,
X
Iris